16 maart 2010

16 maart 2010

Dit weekend vertelde mijn schoonzoon dat hij het boek cadeau wilde geven, maar bij de boekhandel hadden ze het niet. Logisch zei de winkelier, dat boek is ook al een half jaar oud.
Over en uit. Mijn debuut is niet aangeslagen, geen recensies in belangrijke bladen, geen uitnodigingen om voor te lezen, maar wel dit boek, deze website, alle reacties., mijn tevredenheid over het boek. De website laat ik nog een jaartje staan, als verslag van dit project. Vanavond ontmoet ik Tommy Wieringa die komt voorlezen in de bibliotheek van Amerongen. Misschien kan ik hem boek nr 8 geven, hij staat immers achterop de kaft met de mededeling dat mijn boek doet denken aan zijn boek Joe Speedboat. Vind ik niet zo, trouwens, maar dat vond literair iets Geri Brandjes. Wie weet lukt het om een volgende roman te schrijven, er staat al van alles op papier.

Wat vindt u?