Langzaam maar zeker

3 november 2009

Zaterdagmiddag bij Broese in Utrecht heb ik geprobeerd wat flyers over mijn boek uit te delen. Dat kon ik dus niet. Drie flyers kwijtgeraakt, terwijl hordes bezoekers van deze boekwinkel zo ongeveer over mij heen liepen. De uitgever heeft me op mijn verzoek duizend flyers gegeven, die tegelijk  een kortingsbon op mijn boek zijn van 3 euro.  Een soort van 3000 euro die ik niet weet hoe te verspreiden. Vreemde gewaarwording. 

Het boek ligt in veel boekwinkels, dat is al heel wat. De afgelopen maand zijn er een stuk of twintig reacties van lezers gekomen, allemaal enthousiast. Dat is ook niet niks. Verder is het vooral heel rustig rondom mijn boek. 

In november staan er vier advertentietjes voor Onderwatermuziek in de boekenbijlage van NRC. Cadeautje van een fan.

Langzaam maar zeker komen we verder?

Wat vindt u?